Suomen Päihderiippuvaiset ry

Suomen Päihderiippuvaiset ry on alkoholi-, huume- ja lääkeriippuvaisten potilasyhdistys ja keskusjärjestö. Yhdistyksen kaiken toiminnan perustana on käsitys päihderiippuvuudesta sairautena, jonka tuloksellisen hoidon edellytykset ovat lääkkeettömyys ja täysraittius.

Suomen Päihderiippuvaiset ry on perustettu toimimaan päihderiippuvaisten ja heidän läheistensä tukena ja valvomaan heidän yhteiskunnallisia oikeuksiaan ja etujaan. Edistämme toipumiskeskeisen päihdehoidon tasavertaista saavutettavuutta.

Jäsenet

Suomen Päihderiippuvaiset ry:n varsinaisiksi jäseniksi ovat tervetulleita kaikki päihderiippuvuuteen sairastuneet ja heidän läheisensä.

Varsinaiseksi jäseneksi voi hakea myös yhdistys tai säätiö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja sitoutuu noudattamaan sen sääntöjä ja yhdistyksen toimielinten päätöksiä.

Kannattajajäseniksi ovat tervetulleita yksityiset henkilöt ja oikeuskelpoiset yhteisöt tai säätiöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

2016YHDISTYSAJANKOHTAISTA

Suomen Päihderiippuvaiset ry

Alkohol- och drogberoende i Finland rf

YHDISTYS JÄSENET AJANKOHTAISTA PÄIHDERIIPPUVUUS YHTEYSTIEDOT